Gratis verzending & 100 nachten proefperiode

De Kalm verzwaringsdeken met en zonder bamboe hoes

Een betere nachtrust met de #1 verzwaringsdeken

Meer energie, betere focus en minder stress overdag. Haal alles uit jouw nachtrust. 

Kalm helpt jou aan een betere nachtrust en minder stress

De Kalm deken is een verzwaringsdeken. Dat is, eenvoudig gezegd, een verzwaarde deken. De deken is 3 tot 5 keer zo zwaar als een normaal dekbed en drukt licht op je lichaam. Deze druk zorgt voor een geborgen en veilig gevoel, wat slaap bevordert en stress vermindert.

Slaap sneller, dieper en beter

Verminder stress en angst

Ga energievol je dag in

De Kalm verzwaringsdeken verhoogt het gelukshormoon serotonine en het slaaphormoon melatonine.

Hoe werkt een Kalm verzwaringsdeken?

De Kalm verzwaringsdeken is een vervanging voor je normale dekbed. Het gewicht van de deken drukt zachtjes op je lichaam en geeft je een veilig en geborgen gevoel. Dit gevoel signaleert aan je lichaam dat je veilig bent, wat de productie van geluks- en slaaphormonen in jouw lichaam verhoogt. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je…

Sneller in slaap valt
✓ In een diepere slaap beland, waardoor de kwaliteit van je slaap omhoog gaat en je minder snel wakker wordt
Uitgeruster wakker wordt en energievol aan je dag kan beginnen
Minder stress en angst ervaart.
De Kalm verzwaringsdeken verhoogt het gelukshormoon serotonine en het slaaphormoon melatonine doormiddel van diepe druk stimulatie

De #1 verzwaringsdeken


De Kalm verzwaringsdeken heeft een 7-laags design versus de 5-laags design van concurrenten

Gemaakt om lang mee te gaan

Gemaakt om lang mee te gaan

Onze deken is gemaakt van 7 lagen. Een 5-laags design kwam bij ons niet goed uit de test.  Door de twee extra lagen 100% polyester gaat je Kalm deken langer mee!

100 nachten proefperiode

Het kost tijd om te wennen aan een verzwaringsdeken; soms zelfs weken. Daarom bieden wij onze klanten een 100 nachten proefperiode. Zo heb jij ruim voldoende tijd om te wennen aan je nieuwe Kalm deken!

Kalm biedt een 100 nachten proefperiode versus de 14 dagen bedenktijd van anderen
Kalm biedt een 100 nachten proefperiode versus de bedenktijd van 14 dagen van anderen

100 nachten proefperiode

Het kost tijd om te wennen aan een verzwaringsdeken; soms zelfs weken. Daarom bieden wij onze klanten een 100 nachten proefperiode.

De Kalm verzwaringsdeken is 60% dunner dan anderen

Geschikt voor alle seizoenen

Geschikt voor alle seizoenen

Te warm zal je het niet hebben onder onze deken. De Kalm verzwaringsdeken heeft als vulling speciale micro glazen pareltjes die zorgen dat de deken tot wel 60% dunner is dan andere verzwaringsdekens.

Wat zegt de wetenschap?

Wat zegt de wetenschap?

78% van de gebruikers voelde zich kalmer door het gebruik van een verzwaringsdeken

- Occupational Therapy and Mental Health

Deelnemers sliepen beter en werden 's ochtends uitgeruster wakker

- Journal of Sleep Medicine and Disorders

Slapen met een verzwaringsdeken verlaagt de productie van het stresshormoon cortisol aanzienlijk, wat leidt tot minder stress

- Journal of Complementary Medicine

Bamboe in de zomer en bamboe in de winter

Kalm houdt jou warm in de winter, en koel in de zomer

De meeste verzwaringsdekens zijn veel te warm voor de zomer. Bij een Kalm deken is dit niet het geval. Onze dekens zijn gemaakt van 100% katoen en gevuld met speciale ‘micro glass beads’ van Kalm. Deze vulling is warmtegeleidend en zo ontworpen dat de Kalm deken niet dikker is dan een normaal dekbed.


Doe de bamboe hoes eromheen en je bent klaar voor de zomer én de winter. Bamboe is namelijk een van de beste warmte- en vochtregulerende stoffen. In de winter houdt het de warmte binnen, en in de zomer is het heerlijk ventilerend doordat het een goed ademende stof is. Ook neemt bamboe 3x zoveel vocht op als katoen; wel zo lekker voor de warme zomerdagen.

Probeer het nu met onze 100 nachten proefperiode

Wij garanderen dat jij beter slaapt met onze deken. Werkt de deken niet zoals je gehoopt had? Stuur de deken binnen 100 nachten naar ons terug en dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen kleine lettertjes.

Probeer het nu met onze 100 nachten proefperiode

Wij garanderen dat jij beter slaapt met onze deken. Om ons vertrouwen kracht bij te zetten krijg je standaard een 100 nachten proefperiode. Werkt de deken niet zoals je gehoopt had? Stuur de deken binnen de proefperiode naar ons terug en dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Geen kleine lettertjes. Zo slaap je 's nachts met een gerust hart.