Online Slaapconsult van Saraja Slaapcursus

Saraja slaapcursus logo

Het kan zijn dat een Kalm verzwaringsdeken alleen onvoldoende is om jouw slaapklachten, vermoeidheid en verminderd functioneren overdag op te lossen. In dat geval kan het wenselijk zijn om te onderzoeken of de oplossing (ook) te vinden is in het verbeteren van je slaapgedrag.

Kalm werkt hiervoor samen met het Landelijk Netwerk Saraja Slaapcursus. Zij bieden slaapcoaching aan voor mensen die lijden aan chronische slapeloosheid, oftewel insomnie. De methodiek die zij hanteren is gebaseerd op de cognitieve gedragstherapie voor insomnie, afgekort CGT-I, een wetenschappelijk bewezen effectieve methode bij de behandeling van slapeloosheid.

In het kort houdt deze methode in dat je leert te begrijpen hoe slapen werkt en krijg je technieken aangeleerd waardoor je zelf in staat wordt gesteld om jouw slaapgedrag te verbeteren. Je ontdekt welke gewoonten een negatief effect hebben op jouw slaap. Je onderzoekt de gedachten die belemmerend kunnen werken. En je leert je zodanig lichamelijk en geestelijk te ontspannen dat je de optimale situatie creëert voor een goede nachtrust.

Om te bepalen wat mogelijke oorzaken zijn van jouw slaapproblemen kent Saraja Slaapcursus het Online Slaapconsult. Dit slaapconsult bestaat uit een Slaap en Vitaliteit Test die je online maakt. Op basis van de testgegevens ontvang je per email een rapport met een persoonlijk slaapadvies. Dit rapport wordt aansluitend telefonisch of per videogesprek met je nabesproken. Na het slaapconsult weet je welke stappen je kunt zetten om jouw slaap te verbeteren en bepaal je zelf wat je wilt gaan ondernemen om dit te realiseren. 

Korting via Kalm

Via Kalm krijg je €5,- korting op het Online Slaapconsult en betaal je geen €59,- maar slechts €54,-. Vermeld bij het aanmelden eenvoudig de kortingscode 'Kalm' en dan wordt de korting automatisch verwerkt.

Boek een online slaapconsult

De Slaaplijn - Slaapadvies op maat

Een goede nachtrust is belangrijk voor ons allemaal. Feitelijk is het een eerste levensbehoefte. De Slaaplijn wil het voor iedereen mogelijk maken zelfstandig de slaap te verbeteren, door informatie, advies, een zelfhulpcursus en hulpmiddelen aan te bieden.  Met een platform waarbij je ook via een gratis chatlijn jouw vragen over slaap kunt stellen. We hopen op deze manier een groot deel van onze chronisch  vermoeide samenleving te kunnen helpen om beter te slapen. Voor een gezond en gelukkig leven. Daar ligt onze uitdaging!