Gratis verzending & 100 nachten proefperiode

Verzenden & retourneren

Levertijd

Momenteel hanteren wij een levertijd van 1 tot 2 werkdagen (ma-za).

Retourbeleid

De Kalm deken

Wij hanteren een proefperiode van 101 dagen. Binnen deze termijn kan je de Kalm deken uitproberen, en eventueel retourneren. Wij verzoeken je vriendelijk om in combinatie met de deken een hoes te gebruiken. Retourneren is mogelijk indien de artikelen vanuit een hygiënisch en functioneel oogpunt in nieuwstaat zijn en voorzien zijn van de originele labels. Indien de hoes gekrompen is behouden wij ons het recht om deze niet te crediteren.

Gelieve het product te retourneren in de originele doos. Heb je deze niet meer? Neem contact met ons op.

Let op: de hoes (niet de deken zelf) dient gewassen te worden voordat je de deken retourneert. Wassen met een kort programma op 30 graden. Kan niet in de droger.

Hoezen

Als een hoes individueel is gekocht, los van een Kalm deken, dan geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De retourkosten zijn hierbij ook voor de klant.

Ik wil retourneren, hoe doe ik dat? 

Geen probleem, stuur een mailtje naar retour@slaapkalm.nl met je bestelnummer en (optioneel) de reden van retournering. Wij zorgen vanaf dat moment dat je retournering goed zal verlopen. Zodra wij jouw deken in goede staat hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten op je rekening. 

Wie betaalt voor de retournering? 

Wij betalen voor de eerste retournering. Wij willen je de best mogelijke ervaring bieden, en zorgen dat je ’s nachts met een gerust hart kan slapen. Voor het ruilen van een product rekenen wij €6,95, aangezien er twee keer verzendkosten moeten worden betaald.

Heb je een product geruild en wil je deze uiteindelijk toch ook terugsturen? Dan zijn de retourkosten voor jou. Wij nemen alleen de kosten voor de eerste retournering voor onze rekening. Verdere retourneringen zijn op de kosten van de klant.