Verzenden & retourneren

Levertijd

Voor 22:00 besteld is vandaag nog verzonden. Vervolgens levert DHL het pakket doorgaans binnen 1 of 2 dagen.

Retourbeleid

De Kalm deken

Wij hanteren een proefperiode van 101 dagen. Binnen deze termijn kan je de Kalm deken uitproberen, en eventueel retourneren. Wij verzoeken je vriendelijk om in combinatie met de deken een hoes te gebruiken. Retourneren is mogelijk indien de artikelen vanuit een hygiënisch en functioneel oogpunt in nieuwstaat zijn en voorzien zijn van de originele labels. Dit betekent dat er geen vlekjes, geurtjes of haren op de verzwaringsdeken of hoes aanwezig zijn. Wij zijn hier coulant in, maar verwachten dat onze klanten tijdens de proefperiode netjes met het product omgaan.

Gelieve het product te retourneren in de originele opbergtas. Heb je deze niet meer? Neem contact met ons op.

Hoezen

Als een hoes individueel is gekocht, los van een Kalm verzwaringsdeken, dan geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De retourkosten zijn hierbij voor de klant. De hoes dient in nieuwstaat te zijn.

Bundels

Bundels kunnen ook deels geretourneerd worden. Houd er hierbij wel rekening mee dat het verzwaarde slaapmasker niet los geretourneerd kan worden. Op de gehele bundel geldt uiteraard ook onze 100 nachten proefperiode.

Ik wil retourneren, hoe doe ik dat?

Geen probleem, stuur een mailtje naar info@slaapkalm.nl met je bestelnummer en (optioneel) de reden van retournering. Wij sturen je vervolgens de retourinstructies en een retourlabel. Zodra wij jouw deken in goede staat hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten via jouw gebruikte betaalmethode. 

Wie betaalt voor de retournering?

Wij betalen voor de eerste retournering. Dit is dus gratis voor de klant. Bij een eventuele tweede retournering (bijvoorbeeld na het omruilen van een deken) zijn de kosten voor de klant.

Ik wil graag mijn deken omruilen voor een andere deken

Geen probleem, omruilen is binnen de 100 nachten proefperiode ook mogelijk. Stuur een mail naar info@slaapkalm.nl met je bestelnummer en wat je precies wilt ruilen. Hou er rekening mee dat wij €7,95 omruilkosten rekenen. Alle verdere verzendkosten van de nieuwe deken nemen wij op ons.

De 100 nachten proefperiode loopt door. Dat betekent dus dat deze niet 'opnieuw ingaat' bij het ruilen van een product. Deze loopt door vanaf de datum van de oorspronkelijke bestelling.