Gratis verzending & 100 nachten proefperiode

Verzenden & retourneren

Levertijd

Momenteel hanteren wij een levertijd van 1 tot 2 werkdagen (ma-za).

Retourbeleid

De Kalm deken

Wij hanteren een proefperiode van 101 dagen. Binnen deze termijn kan je de Kalm deken uitproberen, en eventueel retourneren. Wij verzoeken je vriendelijk om in combinatie met de deken een hoes te gebruiken. Retourneren is mogelijk indien de artikelen in goede staat zijn en voorzien zijn van de originele labels. 

Gelieve het product te retourneren in de originele doos. Heb je deze niet meer? Neem contact met ons op.

Let op: de hoes (niet de deken zelf) dient gewassen te worden voordat je de deken retourneert. Wassen met een kort programma op 30 graden. Kan niet in de droger.

Hoezen

Als een hoes individueel is gekocht, los van een Kalm deken, dan geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Ik wil retourneren, hoe doe ik dat? 

Geen probleem, stuur een mailtje naar retour@slaapkalm.nl met je bestelnummer en (optioneel) de reden van retournering. Wij zorgen vanaf dat moment dat je retournering goed zal verlopen. Zodra wij jouw deken in goede staat hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten op je rekening. 

Wie betaalt voor de retournering? 

Wij betalen voor de eerste retournering. Wij willen je de best mogelijke ervaring bieden, en zorgen dat je ’s nachts met een gerust hart kan slapen. Voor het ruilen van een product rekenen wij €6,95, aangezien er twee keer verzendkosten moeten worden betaald.

Je krijgt van ons een retourlabel die je kan uitprinten en op het pakket kan plakken. Vervolgens kan je het pakket gratis afleveren bij een PostNL punt.